NATASHASPACE MEDIESTHETIC

Koža vam bo zelo hvaležna.

Pošlji sporočilo

NatashaSPAce je leta 2000 ustanovila Nataša Godler kot Domovanje sprostilnih in lepotnih ritualov s celovito ponudbo tretmajev za obraz in telo na enem mestu.

V zadnjih štirih letih smo se postopno povsem preusmerili v dermadiagnostiko, terapije za pomlajevanje in preobrazbo kože ter reševanje vseh kožnih problematik. Naši programi so kreirani za reševanje tipu kože pridruženih stanj (pomlajevanje, reševanje težav z nečisto kožo in aknami, rdečico, pigmentniimi nepravilnostmi, rozaceo, hiperreaktivna koža).
Nudimo vam širok izbor neg obraza, dermakorekturnih terapij, mezoterapijo, microneedling, fotopomlajevanje, kislinske pilinge in kot prvi v Sloveniji microneedling z radiofrekvenčno terapijo. Našo ponudbo dopolnjuje trajno odstranjevanje dlak, podaljševanje trepalnic, kislinski pilingi in antiage tretmaji za telo, microblading, depilacija, pedikura in indijska masaža glave.
Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejše aparate in dermacevtike.


NatashaSPAce je pridobil naziv prvega Mediesthetic salona v Sloveniji.
Z nenehnimi izobraževanji sledimo najsodobnejšim pristopom nege obraza, ki omogočajo vidne rezultate.
Smo prvi salon v Sloveniji z lastno dermadiagnostično napravo Cortex Science Skin Lab, ki omogoča meritve poškodb bariere, vlažnosti, elastičnosti, stopnjo eritema, melanina, elastičnost kože in fotopoškodb.
Ultrazvočno sliko dermisa pokaže razporeditev in gostoto kolagenskih vlaken v dermisu. Na podlagi celotne slike stanja kože vam svetujemo in predlagamo nego, pisano le vam na kožo.
Dermadiagnostika omogoča vpogled v očem skrita stanja kože in je podlaga za arhitekturo nege in individualnih lepotnih načrtov. Odlično orodje za preventivo, kurativo.m in kontrolo stanja.
Dobrodošli.